Srinagar

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Srinagar inkluderar Houseboat Ambassador, Kohimaran Group of Houseboats och Hotel New Green View John baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Srinagar genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Srinagar

från 274 SEK
från 611 SEK
från 2 183 SEK

Vad säger resenärer om Srinagar?

9,8
Friluftsmänniskor
9,3
Backpackers
9,3
Familjeresenärer
9,3
Miljöresenärer
8,2
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (32)
Himanshu Soni
Himanshu SoniLucknow
2015-10-13

Zojila passerar nära Srinagar, dess en av de vackraste passerar när du flyttar från Srinagar till Kargil

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Med en vacker sjö innan en bakgrund av höga, dammiga berg, en intressant gammal stad och trevliga Mughal trädgårdar, och den djupaste och mest genuina islamiska Sufi kultur i Indien, det finns mycket att tycka om Srinagar. Det ser främst indiska turister, och är mycket populära under sommar yatra (pilgrimsfärd) säsong, där människor förbereda sig eller återhämta sig från en vandring i de närliggande heliga bergen. Det finns vissa besvär här: Kashmir muslimer kallas importuning och något benägna att lura dig, speciellt om du hyr en av stadens 1500 husbåtar, som är en trevlig om inte helt väsentlig del av Srinagar erfarenhet. Ändå är Srinagar ett snyggt plats. Låt inte rädslan i media skrämma dig: om det finns aktiva oro, ger staden en miss, men annars är det lika säkert som helst i Indien.

Vinit Acharekar
Vinit AcharekarBombay
2014-09-03

Brukar vara fullt kapabla att tala om hur Kashmir är, men Srinagar kommer säkert att kunna ge dig trailern av Kashmir. Ligger i Himalaya, är denna stad hem till många berömda trädgårdar, några parker och naturligtvis spektakulära Dal sjö med dess berömda husbåtar och shikaras. Dess ett måste besöka platsen

Imran Zaindari
Imran ZaindariSrinagar
2013-09-10

Husbåtar I Dal Lake Srinagar Kashmir ...... Husbåt Zaindari Palacel grupp av husbåtar drivs i ekonomi och lyx kvaliteter, jämförelsevis alla lämpliga priser. Varje husbåt är att ha kapacitet på två till fem sovrum, angränsande badrum, en salong, ett skafferi, övre däck, med en separat kök båt, delvis ockuperat av personalen. Att leva på vatten är traditionellt i Kashmir och utan att ha den möjligheten, åtminstone en gång, besök (till Kashmir) är ofullständigt, för saknade de fascinerande charm, erbjuds någonstans i världen. I de fridfulla vatten omgivningen, fristående från den vanliga frenesi av stadslivet, frossar synen på glödande reflektioner horisonten vid maklig timmar cruising genom en Gandola typ Shikara hämta en härlig scen flytande trädgårdar prickade genom att le lotus och blommar. Vår familj har arbetat mycket hårt för att skapa en hemtrevlig atmosfär med alla moderna bekvämligheter. Kunder tillfredsställelse är vårt motto. Deluxe husbåt på Dal Lake, som upprätthålls av en traditionell Kasmiri familj. Du kommer att ha möjlighet att uppleva den sanna hospitability av Kashmir, smaka det lokala köket (även europeiska livsmedels och spiceless rätter tillgängliga), dricka gratis Kahwa (traditionell Kashmir te). Om det finns någon plats på jorden som kan krönas som kejsarinnan av naturlig skönhet som otvivelaktigt skulle vara Kashmir. Omgiven av tilltalande vegetation består av trädgårdar och fruktträdgårdar och insvept med frisk sval bris, är denna sjö bäst utforskas och avnjutas i en husbåt. Husbåtar i Dal Lake är en integrerad del av dess existens och erbjuder en minnesvärd vistelse och erfarenhet som varar en livstid. ihttp: //www.agoda.com/en-in/houseboat-zaindari-palace/hotel/srinagar-in.htm Se Bilder Här :-https://www.google.co.in/search?q=houseboat+zaindari+palace&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MXgsUovCFYqKrgfQ44GgDw&ved=0CHgQsAQ&biw=1440&bih=757 För bokning reservationer på Zaindari Palace Kontakt Cell: - +919797715922 e_mail: - imran_zaindari@rediffmail.com http://www.houseboatsindallakesrinagarkashmir.blogspot.com

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 237 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Srinagar är september, med ett genomsnitt på 449 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 250 SEK per natt. Det är 36 % lägre än det genomsnittliga priset 341 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Srinagar är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 8,7 °C/47,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 30,4 °C/86,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −1,9 °C/28,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Srinagar är Srinagar (SXR) (10,50 km).

Planera en resa till Indien