Dibrugarh

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Dibrugarh inkluderar Hotel Natraj, Hotel Little Palace och Hotel Devika baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Dibrugarh genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Dibrugarh

från 287 SEK
från 324 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 175 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Dibrugarh är september, med ett genomsnitt på 362 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 312 SEK per natt. Det är 20 % högre än det genomsnittliga priset 247 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Dibrugarh är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 15,8 °C/60,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 24,2 °C/75,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 7,6 °C/45,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Dibrugarh är Dibrugarh (DIB) (10,40 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Pasighat (71,93 km)

Planera en resa till Indien