Calcutta

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Calcutta inkluderar ITC Sonar Kolkata A Luxury Collection Hotel, The Oberoi Grand Kolkata och JW Marriott Hotel Kolkata baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Calcutta genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Calcutta

från 332 SEK
från 369 SEK
från 763 SEK

Vad säger resenärer om Calcutta?

9,8
Matälskare
8,9
Historieälskare
8,2
Familjeresenärer
7,3
Backpackers
6,7
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (107)
Simran Baid
Simran BaidCalcutta
2018-02-18

Kolkata är min födelse plats. Staden är exakt vad det betraktas som "City of Joy".

Gourab Kumar
Gourab KumarLisle
2016-02-11

Stad med ett hjärta och själ. En av de mest vänligaste staden och upptagen och största staden i Indien. En stad med rik historia och kulturell betydelse. Största och viktigaste staden i östra Indien

Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-21

Kokata (det kommer alltid att vara Calcutta till mig) är en stad som inte är lätt att älska på första intryck. Staden är smutsiga och har inte sexighet i Mumbai, men det finns en energi om denna plats och fickor av det jag älskar väldigt mycket. Till exempel att stå på Howrah Bridge som sträcker sig över Huglifloden är en otroligt färgstark visning av varje typ av transport du kan tänka dig (och flytta alla slags ovanliga saker) Det finns några vackra koloniala eran arkitektur, såsom Victoria Memorial. Också besöka Kali templet ". Är Moder House en stad med svår fattigdom som är mycket tydlig, men det är också känt som" Tagores House (den berömda Bengali författare / poet / kompositör) och Moder Teresa intellektuella och kulturella kapital "i Indien.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2013-12-18

Ser tillbaka på tre månader i Indien, Kolkata var förmodligen min favoritstad. Inte för att det finns några måste-se sevärdheter men förmodligen bara för att Bengali kultur resonated något sätt med min personligen. Jag gillade Bengali mat, jag var intresserad av kulturen ut på gatorna, jag gillade ruttnande koloniala arkitektur, och jag gillar vänliga människor. Calcutta är skiljer sig från andra stora städer i Indien för dessa skäl och jag vet att jag kommer tillbaka.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 382 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Calcutta är juni, med ett genomsnitt på 677 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 554 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 537 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Calcutta är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 24,1 °C/75,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 30,1 °C/86,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 10,0 °C/50,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Calcutta är Calcutta (CCU) (12,47 km).

Planera en resa till Indien