Amritsar

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Amritsar inkluderar Holiday Inn Amritsar Ranjit Avenue, Ramada Amritsar och The Fern Residency baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Amritsar genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Amritsar

från 261 SEK
från 572 SEK
från 218 SEK

Vad säger resenärer om Amritsar?

9,8
Historieälskare
9,1
Andliga sökare
8,7
Matälskare
7,5
Familjeresenärer
6,3
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (39)
Kamalan Travels
Kamalan TravelsNew Delhi
2016-01-19

En helig stad med en turbulent historia, Amritsar upphör aldrig att förvåna besökare med sin strama elasticitet. Det har fått sitt namn från den tank som omger den berömda Gyllene templet, vilket kan översättas till "pool av nektar odödlighet". Staden har skillnaden av att vara den andliga tron ​​Sikh tro och miljontals trogna skaran staden varje dag för att få en skymt av gömstället av Gyllene templet. Tjusningen av andlighet och utan tvekan, gör sin historia Amritsar en gynnad destination.

Eliveth Sáenz
Eliveth SáenzPuebla
2015-08-20

Amritsar, Punjab, Indien! Hem för den gyllene templet. En av de bästa sakerna att se i denna pittoreska by. Det är så upplysande och lugnande. Se till att du får här tidigt och bära sjalett och ta bort skor. Måste se!

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Punjabi staden Amritsar är den heligaste staden den sikhiska religionen och hem till Gyllene templet, sikhism absoluta hjärta. På andra håll, är Amritsar som överallt annars i Indien - dammiga och fattiga - men Gyllene templet (dess centrala helgedom är faktiskt täckt av fast guld) är fantastisk, en plats med en genuin atmosfär av lugn andlig vördnad, och en fantastisk plats för fotografier, särskilt i den gyllene gryningsljuset eller solnedgång. Fjärdedelar av den gamla staden är intressant att utforska, och stadens otaliga dhabas (snackbarer) tjänar välsmakande och fyllning Punjabi biljettpris. Amritsar är också hoppning-off för de som reser landvägen in i Pakistan - det är bara 32km bort från staden Lahore via gränsen Attari / Wagah, själv värt att besöka för gränsstängningstävling varje kväll.

Arjun Singh
Arjun SinghBombay
2013-03-03

Amritsar är även kallade "guru ki Nagri" är den vackra nd heligaste city.its gamla namnet var "guru ka Chak" .amritsar fastställs genom sikher fjärde guru Sri Guru Ram Das ji nd människor som också kallas det Ramdas nagri.this är centrum av Sikhism.nd folk kom hit frm hela världen för att se Golden tempel, jalian Waala Bagh, nd wagha border.Durgiana Mantar är också vackert att see.if vi talar abt amritsar, är det så nyc plats att see.come här nd njuta .vi välkomna hela världen i vår heliga stad Sri Amritsar sahib.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 299 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Amritsar är juni, med ett genomsnitt på 821 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 274 SEK per natt. Det är 37 % lägre än det genomsnittliga priset 377 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Amritsar är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 19,2 °C/66,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 39,0 °C/102,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 5,9 °C/42,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Amritsar är Amritsar (ATQ) (10,78 km).

Planera en resa till Indien