Tamale

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tamale inkluderar Dawadawa Lodge, Bigiza Court Hotel och Pioneer Guest Lodge baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tamale genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tamale

från 331 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 312 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tamale är september, med ett genomsnitt på 475 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 212 SEK per natt. Det är 75 % lägre än det genomsnittliga priset 373 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tamale är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 28,0 °C/82,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 34,0 °C/93,2 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 24,0 °C/75,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Tamale är Tamale (TML) (17,15 km).

Planera en resa till Ghana