Tours

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tours inkluderar Aparthotel Adagio Access Tours, The Originals City, Au Relais Saint-Éloi, Tours (Inter-Hotel) och Clarion Hotel Château Belmont Tours baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tours genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tours

från 701 SEK
från 1 139 SEK

Vad säger resenärer om Tours?

9,8
Konst & Designälskare
9,7
Historieälskare
7,5
Matälskare
6,3
Hipsters
6,3
Hälsa
Medlemmars omdömen (13)
Marie
Marie
2016-04-21

Charmiga gamla stan, med monument, museer, stadshuset, Stora gamla hus medelålders, kaféer, restauranger: Place Plumereau. Shopping rue Nationale, rue des Halles: skor, Vintage.Galeries. Antikviteter: rue de la Scellerie. en läcker bakelse: La Chocolatiere.

Ann P
Ann P
2016-01-11

Besök den lokala staden Tours som har en medeltida Place Plumereau, katedralen och massor av bra affärer och restauranger

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
2015-02-03

Turer var i huvudsak en amerikansk armébas under första världskriget och ödelades av andra världskriget. Det har sedan dess återhämtat fint och behållit mycket av sin medeltida karaktär. Naturligtvis staden är mest känd som den plats där Charles Martel stoppade morer och förhindrade islamiska erövringen av Frankrike under den 8: e århundradet. Idag Tours är en vacker stad med många parker och torg perfekt för promenader.

Timothy B
Timothy BToronto
2014-07-25

TOURS (90 minuter från vårt hus) en stor kommersiellt centrum nedför floden från Blois. Den gamla staden är en labyrint av små gågator, fylld med specialbutiker och restauranger. Och det finns en stor modern gata som har grenar av de stora varuhus i Paris. Den mest underbara torget i gamla stan är Place Plumereau (vänster) där husen är från medeltiden.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 738 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tours är juli, med ett genomsnitt på 951 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 763 SEK per natt. Det är 8 % lägre än det genomsnittliga priset 825 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tours är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 7,4 °C/45,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 26,2 °C/79,2 °F. Den kallaste månaden är december, med en genomsnittstemperatur på 1,3 °C/34,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Tours är Tours (TUF) (4,98 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Le Mans Arnage (71,48 km)

Planera en resa till Frankrike