Lille

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lille inkluderar Hotel De La Treille, Urban by Balladins Lille Gare och Au 30 baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lille genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lille

från 1 477 SEK
från 2 194 SEK
från 4 787 SEK

Vad säger resenärer om Lille?

9,8
Konst & Designälskare
9,8
Familjeresenärer
8,3
Äventyrsresenärer
7,4
Matälskare
7,3
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (37)
Peter Koghee
Peter KogheeAmsterdam
2016-05-09

Lille är en stad med många mysiga shoppinggator, ett antal stora fotgängare shoppinggator och ett stort inomhus köpcentrum. I den äldre delen av staden, såsom Regu den Comtesse är vad mer exklusiva butiker. Lille är en stad med vackra historiska byggnader och monument och ett besök på den imponerande konstsamling från Palais des Beaux Arts är väl värt ett besök. Och även kök, en kombination av flamländska och franska är .... Top!

iamhappie
iamhappieThetford
2013-12-14

Trevlig atmosfär. Det fanns en avdelning för alla Christmas butiker. Men hela platsen har olika affärer och Lafayette köpcentrum.

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
2013-03-31

Lille är ett av korsningen av norra Frankrike. Den har en stor historia och goda transportförbindelser, men det tjänar också som en fristad för transienter, hemlösa och andra dagordningen lösa människor. Det är lätt att komma till London, Bryssel eller Paris härifrån.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2012-11-09

Härlig fransk stad vid gränsen till Belgien och på tåget linje som förbinder Bryssel och Paris till London. Det har flera vackra kyrkor och historiska platser. Om du är på väg till eller från London med tåg är det ett trevligt ställe att stanna och tillbringa ett par timmar att utforska.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 499 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lille är september, med ett genomsnitt på 1 222 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 947 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 984 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lille är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 7,2 °C/44,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 24,0 °C/75,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 1,7 °C/35,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Lille är Lille (LIL) (7,53 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Oostende - Brygge (64,87 km)

Planera en resa till Frankrike