Jämför och spara på hotell i Vasa

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Vasa

Använd vår karta för att hitta hotell nära Vasa eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Vasa. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Vasa - jämför billiga hotell i Vasa

Vasa - staden i Finland som också är Umeås närmaste stad - är trots detta en relativt okänd stad för många svenskar. Vasa har en rik och intressant historia, som präglas av ett intensivt utbyte mellan svenskar och finländare genom århundraden. Idag räknas staden som tvåspråkig då finska och svenska talas nästan överallt. Vasa är ett utmärkt resmål för den som är nyfiken på historia och speciellt nordisk sådan. Det ä nämligen inget ovanligt att här få höra gammelsvenska, en alldeles unik historisk visning om hur det lät nästan överallt i Sverige för flera hundra år sedan! Vasa är idag en lugn och modern stad, präglad av historia, design och vacker natur.

För den som vill stanna några dagar, finns ett flertal hotell i Vasa att välja på, och även ett och annat bed and breakfast. 

Var ska man bo i Vasa?

Bo i Vasklot - nära till både vattenparker och äventyr!

Reser du med ett actionsuget gäng? Oavsett om du reser med ditt företag på kickoff-resa eller kanske möhippa/svensexa eller helt enkelt med din familj - Zip Action park är perfekta stället att skapa minnen tillsammans! Här kan anornas företagsevent på beställning, men det är också fritt fram att ge sig ut på äventyr helt oplanerat. Välj mellan pilbågsskytte, yxkastning klättring eller mycket mer. Alldeles i närheten ligger även Tropiclandia water park, ett populärt äventyrsbad för hela familjen, där det också finns resort-boende i anslutning. Vill du istället bo på hotell eller vandrarhem i Vasas Vasklot? Det finns både budgetalternativ och även fyrstjärniga hotell i området. 

Är du sugen på att se mer av Vasas innerstad är det enkelt att hoppa på en buss, eller kanske hyra en bil för extra flexibilitet. 

Bo nära klubbarna vid Vasaesplanaden

För den som är sugen på lite nöjesliv och nattnöjen är det perfekt att bo nära Vasaesplanaden. Här har du nära till både små trendliga klubbar och även större evenemang. Vid Vasaeplanaden ligger även en stor saluhall där du kan shoppa lokala delikatesser, och kanske sedan ströva bort till Nedre torget som ligger alldeles intill. Här ligger flera mindre butiker och även större shoppingcenter. Väljer du ett hotell i Vasas centrala delar här, så finns det både resort-hotell och även budget och mer lyxiga varianter på hotell. Vill man röra sig en bit utanför Vasas shoppingdistrikt, går det gott om bussar över hela staden, om du inte har hyrt egen bil.

Flyg till Vasa

Kom fram på ett ögonblick! Hitta det perfekta flyget via Skyscanner!

Informationen på sidan är från december 2017.