Ålborg

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Ålborg inkluderar Helnan Phønix Hotel, First Hotel Aalborg och Hotel Hjallerup Kro baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Ålborg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Ålborg

från 856 SEK
från 1 256 SEK

Vad säger resenärer om Ålborg?

9,8
Friluftsmänniskor
9,8
Nattuggla
9,6
Familjeresenärer
7,5
Affärsresenärer
7,4
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (11)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2015-10-03

Detta är den fjärde största staden i Danmark, men har inte riktigt sett ett stort turistinvasion. Porten uppdateras och var trevligt eftersom vi dockat intill åtgärden. Staden är mycket fotgängare vänlig med massor av butiker och restauranger.

Ryan @ OnyxHotels
Ryan @ OnyxHotelsAustin
2014-08-09

Detta var ett bra ställe att tillbringa sommaren tillbaka i dag. Jag hade en underbar tid på stränderna. Även om det inte var mycket varmt och vattnet frysning, lyckades jag ändå att få en hel solbränna.

Cobe Lai
Cobe LaiHongkong
2017-01-06

Jag tillbringade ett halvår i denna stad för några år sedan. Aalborg är en fantastisk och kompakt stad med omfattande transportnätet, kan lätt tillgång till alla turistattraktioner som intresserar dig dig.

Vasileios Theodosiadis
Vasileios TheodosiadisHeraklion
2017-01-06

Aalborg är inte en densely- befolkade stad. Det finns ingen trafikstockning och du kan gå från den ena sidan till den andra mycket snabbt. Det är en pittoresk plats med några av de egenskaper hos Skandinavien.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 689 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Ålborg är mars, med ett genomsnitt på 1 280 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 948 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 989 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Ålborg är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 7,0 °C/44,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 21,5 °C/70,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −1,3 °C/29,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Ålborg är Ålborg (AAL) (8,24 km).

Planera en resa till Danmark