Popayán

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Popayán inkluderar ArteHostel Popayan, Apartamento Centro och Apartaestudio SAN Nicolas baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Popayán genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Popayán

från 411 SEK
från 524 SEK
från 723 SEK

Vad säger resenärer om Popayán?

9,8
Historieälskare
8,1
Backpackers
6,8
Miljöresenärer
6,6
Studenter
Medlemmars omdömen (5)
Max Hodge
Max HodgeLondon
2015-11-24

Inte många människor rave om Popayan, men jag tyckte det var fina och förtjänar att vara en mer återkommande inslag på resenärernas resvägar. Denna underbart bevarade gamla staden är omgiven av imponerande koloniala arkitektur och vitkalkade byggnader, med ganska små kyrkor på varje hörn. Tack vare sin populära universitet, har Popayan ganska ung befolkning, så är en bra plats för utmärkt billig mat och livliga barer. En sovande jätte på resande kretsen.

Noel Lau
Noel LauMadrid
2015-07-11

Popayan ligger i sydvästra Colombia. Det är en koloniala eran stad med mestadels vita koloniala hus; det är därför det kallas också "vita staden". Den har en mild och behagligt klimat men några turistiska sevärdheter. De flesta människor stanna här sträcka till San Agustin och / eller Tierradentro. Men Popayan var en gång en viktig mellanlandning på vägen mellan Cartagena och Quito. Idag har en av de äldsta universiteten i Colombia.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2017-01-06

Colombias vit stad. Ligger ett par timmars bilresa från Cali, är det en universitetscentrum och var en gång en av de viktigaste administrativa centra spanska kolonialstyret. Den gamla koloniala arkitektur, och underbart väder gör det ett bra ställe att besöka för en helg. Förutom det historiska värdet av den gamla staden, är det har en levande universitetsvärlden som ger alla besökare massor av alternativ för saker att göra på kvällen

Julia P
Julia PLondon
2017-01-06

Detta är staden där du bor innan du går till Tierradentro och San Augustin, två av Colombia viktigaste arkeologiska platser. Det är vackra och koloniala, men något fläckas av trafik. Var noga med att kolla in mumier i kyrkan San Francisco - du måste fråga polisen att släppa in dig.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 187 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Popayán är juni, med ett genomsnitt på 922 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 262 SEK per natt. Det är 24 % lägre än det genomsnittliga priset 328 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Popayán är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,8 °C/58,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 18,8 °C/65,8 °F. Den kallaste månaden är september, med en genomsnittstemperatur på 9,6 °C/49,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Popayán är Popayán (PPN) (0,86 km).

Planera en resa till Colombia