Punta Arenas

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Punta Arenas inkluderar Hotel Diego de Almagro Punta Arenas, Best Western Hotel Finis Terrae och Hotel Rey Don Felipe baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Punta Arenas genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Punta Arenas

från 1 145 SEK
från 1 986 SEK

Vad säger resenärer om Punta Arenas?

9,8
Äventyrsresenärer
8,9
Friluftsmänniskor
8,6
Backpackers
6,7
Familjeresenärer
6,7
Andliga sökare
Medlemmars omdömen (11)
Harold
HaroldBrooklyn
2014-12-14

En trevlig mellanlandning på väg vidare i Patagonien. Gott om platser att köpa vandring redskap och tillbehör. Hem till ett antal bra fiskrestauranger. Har en avslappnad atmosfär. Var noga med att kolla in Cementerio Municipal. Penguin utflykter får lysande recensioner men jag har inte tid under mitt besök.

Joseph Coureur
Joseph CoureurNew York City
2013-03-19

Punta Arenas är den sista stora bosättningen i Chile och en inkörsport till Antarktis antingen havet eller luft. Chansen är du väntar på att gå någon annanstans om du är här. När jag var där i början av 2013, fanns det en hel del konstruktion så jag förväntar vattnet och staden kommer att vara mycket trevligare snart.

Michael Nolan
Michael Nolan
2013-02-19

Punta Arenas är faktiskt en fin stad, men ser värre förhållande till omgivande områden. Själva staden är huvudstad i chilenska Patagonien, och sport en utspridda halv stad. Till skillnad från i närheten Natales, det är en ganska dyster plats, med en mer nedsliten känsla. Stanna här bara som en transport stad - det är en bra buss och flyg nav. Om du har mer än en dag att döda, stoppa genom kyrkogården - även om det inte konkurrera en i BA, det är relativt intressant.

Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
2017-01-06

Punta Arenas är så långt söderut man kan komma i Chile. Konstiga ljus, flygande tefat formade moln. Inte så mycket att göra här, men kul att umgås efter Torres, eller som en hoppa ut plats för Eldslandet.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 672 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Punta Arenas är februari, med ett genomsnitt på 822 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 697 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 724 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Punta Arenas är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 8,9 °C/48,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 15,7 °C/60,3 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på −1,0 °C/30,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Punta Arenas är Punta Arenas (PUQ) (17,37 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Porvenir (40,27 km)

Planera en resa till Chile