Arica

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Arica inkluderar Hotel Gavina Express, Hotel Diego De Almagro Arica och Antay Hotel & Spa baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Arica genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Arica

från 728 SEK
från 809 SEK
från 1 120 SEK

Vad säger resenärer om Arica?

9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (9)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2015-04-09

Detta är en liten badort stad: lugn, avslappnad, trygg, med flera fina stränder och sol nästan varje dag på året. Staden eviga våren och varma och torra. Stor gatumarknad på söndagar.

Yellonero
YelloneroPhoenix
2017-01-06

Arica är en härlig och charmig kuststad i norra Chile, vid kanten av Atacamaöknen.

Cassy Perera
Cassy PereraSan José
2017-01-06

Arica är en pittoresk beachtown på gränsen till Peru och Bolivia. De flesta resenärer ser det som ett första världen tillflykt om de kommer från Peru eller Bolivia, och andra från söder tror nog att det är tråkigt. Livet är långsam i Arica, men det har gott om spänning och foto ops om man tittar under ytan! Guideböcker kommer att berätta att besöka: -Den Morro, en historisk milstolpe som har en fantastisk utsikt över staden - Kyrkan San Marcos byggd av Alexandre Gustave Eiffel - Hamnen i Arica, där du kan mata monsterstora pelikaner och hav lejon - de Chinchorro mumier, de äldsta mumier i världen, på skärm på Museo de Arqueologico de San Miguel Azapa - El Gringo, en berömd surf plats där surf tävlingar hålls. Närbelägna restaurangen har läckra abalone empanadas. - Playa del Corazones, en pittoresk strand som är mer för klättra uppför backar eller över stenar, mer än det är att ligga runt och sola - Du kan också ordna en tur till Putre, Lauca National Park, och Lago Chungara från Arica Nattlivet är intressant i Arica, eftersom medan de flesta skulle tro att de stora klubbar och barer skulle vara centrum, de är faktiskt på stranden och centrum är praktiskt taget tomma på natten. Även de flesta människor dyker upp till klubben vid 01:00 eller senare, och om du försöker att visa upp något tidigare än 12 du ska få skrattade åt av dörrvakterna som jag gjorde. Här är några av de värdefulla barer eller nattklubbar i Arica: - Schopp Dog är en pub centrum där du kan starta natten med en öl torn och pommes frites. - De Ja Vu är en annan bar runt hörnet från Schopp Dog utanför den huvudsakliga strip. Det är mycket som tillbaka och ibland har lokala band spelar på helgerna. - Tuto Beach är en klubb på andra sidan av Morro som är en promenad från centrum, men det är värt det eftersom det finns ingen täckning och de har goda drycker. På helgerna har de lokala kändisar, Los Chicos del Este, en kubansk reggaeton / salsa grupp, utföra och resten av natten de spelar mest latinsk musik. - Drake och SoHo är de två största nattklubbarna i Arica, som ligger på Chinchorro Beach. De är höft och populär, men locket kan ibland vara upp till $ 12. De spelar allt från reggaeton till Lady Gaga. - Sunset är en klubb i Valle de Azapa, och på onsdag nätter har de levande kön. Ja, levande kön på en scen medan människor dansar runt dem till techno. Jag har aldrig varit att jag är rädd, men om någon är ute efter en vild natt i Arica, hittar de den här.

cvallejo
cvallejoSantiago de Chile
2017-01-06

Hermosas playas

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 647 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Arica är juli, med ett genomsnitt på 1 381 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 672 SEK per natt. Det är 21 % lägre än det genomsnittliga priset 817 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Arica är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 19,6 °C/67,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 26,1 °C/79,0 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 14,4 °C/57,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Arica är Arica (ARI) (14,52 km).

Planera en resa till Chile

I och omkring Arica