Sandanski

4 mars 20205 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sandanski inkluderar Sandanski Peak Guest Rooms, April Studios in Sandanski och Fashion Apartments baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sandanski genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sandanski

från 329 SEK
från 709 SEK
från 1 114 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 278 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sandanski är november, med ett genomsnitt på 354 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 316 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sandanski är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 5,7 °C/42,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 32,9 °C/91,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −1,2 °C/29,8 °F.

Planera en resa till Bulgarien