Corumbá

25 nov. 201926 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Corumbá inkluderar Pousada Beija Flor, Hostel Road Riders och Corumba Hostel Pantanal baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Corumbá genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Corumbá

från 660 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 423 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Corumbá är juli, med ett genomsnitt på 1 220 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 535 SEK per natt. Det är 29 % lägre än det genomsnittliga priset 695 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Corumbá är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,9 °C/82,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 33,2 °C/91,8 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 16,4 °C/61,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Corumbá är Corumbá (CMG) (1,84 km).

Planera en resa till Brasilien