Belém

21 mars 201922 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Belém inkluderar Holiday Inn Express BELÉM ANANINDEUA baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Belém genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Belém

från 182 SEK
från 327 SEK

Vad säger resenärer om Belém?

9,8
Matälskare
9,3
Friluftsmänniskor
7,7
Familjeresenärer
7,1
Miljöresenärer
6,8
Nattuggla
Medlemmars omdömen (20)
Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2016-01-21

Slutet av amazonas sändnings, trevlig stad, trevlig marknad utan endast på dagtid lokalbefolkningen sa. börja Ilha de Marajo

Ole Ryther
Ole RytherSauda kommun
2017-01-06

En härlig centrum med en stor märkta. Vackra ligger i slutet av Amazonas.

Monique Vanni
Monique VanniLondon
2017-01-06

För att vara helt ärlig, tycker jag Amazonas ganska tråkiga som turistmål, och jag har pågått arbete för år. Det är tät djungel, så att du kan inte exakt vandra eller gå runt. Det bästa du kan göra är en härlig båttur. Men om du kommer till Belem, det finns några historiska platser. Och det mest fantastiska fria marknaden, med alla de fantastiska produkter från skogen. En spektakulär fest för alla sinnen.

Milene Fonseca
Milene FonsecaBelém
2017-01-06

Det är så bra att bo här!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 291 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Belém är oktober, med ett genomsnitt på 351 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 315 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Brasilien

I och omkring Belém