Santarém

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Santarém inkluderar B&B Casa da Lindinha, B&B Casa da Dinha och Hotel Encontro das Águas baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Santarém genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Santarém

från 374 SEK

Vad säger resenärer om Santarém?

9,8
Familjeresenärer
9,5
Hälsa
8,4
Friluftsmänniskor
7,3
Miljöresenärer
6,2
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (21)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2015-04-06

Detta är en liten stad nära sammanflödet av den krämiga bruna Amazon floden och mycket mörkare Rio Tapajós, kallad mötet med vatten. Själva staden är mestadels små butiker och massor av hängmatta säljare.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
2014-08-13

bra att nå med båt från Manaus men planet är också möjligt att kort resa ändra gör chau med buss

Tony Gálvez
Tony GálvezA Coruña
2017-01-06

Santarém flygplats är tillgången till Alter do Chao, en liten stad i delstaten Pará. Alter do Chão ligger vid ingången till en sjö som bildats på den högra stranden av Tapajós floden - en av de största bifloder i Amazonas och känd för sin mörka blå vatten. När nivån i Amazonas floden är låg, från juli till januari visas en strand med fin och tydliga sanden vid ingången av sjön, Praia do Amor. Alter do Chão kallas Karibien Amazon för sin kombination av klara vatten och sand. Men utöver sina berömda stränder, som gör Alter do Chão en anmärkningsvärd destination är det faktum att det är en idealisk bas för en perfekt Amazon upplevelse i närheten Floresta Nacional do Tapajós. Samhällsbaserad ekoturism som bäst. Mer reseinformation på mitt Brasilien Travel Blog: http://www.braziltravelblog.com/2010/07/19/destination-alter-do-chao-and-the-river-tapajos/

Luciane Neves
Luciane Neves
2019-04-24

Adorei As praias são maravilhosas tudo de bom lá Ponta de pedra,alter do chão muito bom tudo lindo

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juli, med ett genomsnitt på 362 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Santarém är augusti, med ett genomsnitt på 424 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 374 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 385 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Santarém är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 29,0 °C/84,2 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 33,1 °C/91,6 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 23,6 °C/74,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Santarém är Santarém (STM) (0,69 km).

Planera en resa till Brasilien