Francistown

23 mars 201924 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Francistown inkluderar Limpopo Guest House, Hardrock Guest House och Crown Guesthouse baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Francistown genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Francistown

från 484 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 564 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Francistown är juni, med ett genomsnitt på 625 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 613 SEK per natt. Det är 2 % högre än det genomsnittliga priset 601 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Botswana