Uyuni

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Uyuni inkluderar Hostal La Magia de Uyuni, Hotel Julia och Los Girasoles Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Uyuni genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Uyuni

från 597 SEK
från 759 SEK

Vad säger resenärer om Uyuni?

9,8
Äventyrsresenärer
9,3
Friluftsmänniskor
7,8
Backpackers
6,6
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (16)
Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
2017-01-29

Uyuni Saltäng är ett måste se naturliga underverk i Bolivia. En förhistorisk sjö som förångas och lämnade med allt salt så hårt som rock. De flesta platser salt är 3-7 meter tjockt, men jag fick höra det kan vara upp till 9 meter tjock i mitten.

Luciana Albuquerque
Luciana AlbuquerqueNiterói
2014-02-27

Den bästa upplevelsen är att korsa Atacama .N 3 dagar, med början i Chile, och slutar korsningen vid Uyuni Salt Flats.

Jin Yoo-Kim
Jin Yoo-KimGreater Los Angeles
2012-12-08

staden är så dålig, men det har så mycket att erbjuda. en av de vackraste platserna i världen.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2012-11-18

Uyuni är en liten stad i Potosi, och huvud utgångspunkt för att besöka den berömda Salt Flats i Uyuni. Själva staden är inte så speciell, men saltet lägenheter är spektakulära, en sann naturliga undrar och någon plats du behöver för att besöka om du är ute och reser i Bolivia. Gör lite forskning och köpslående när plocka en av de turer till salt. Det finns många företag och inte alla av dem är lika bra. Försök också att göra en turné som tar dig till de färgade sjöar.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 324 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Uyuni är oktober, med ett genomsnitt på 386 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 299 SEK per natt. Det är 17 % lägre än det genomsnittliga priset 353 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Uyuni är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 9,8 °C/49,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 17,6 °C/63,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på −4,2 °C/24,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Uyuni är Uyuni (UYU) (1,12 km).

Planera en resa till Bolivia