Tarija

23 nov. 201924 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Tarija inkluderar Kultur Berlin Tarija Guesthouse, Hotel Los Ceibos och Casa Blanca Hostel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Tarija genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Tarija

från 441 SEK
från 759 SEK
från 902 SEK

Vad säger resenärer om Tarija?

9,8
Backpackers
7,7
Konst & Designälskare
7,7
Historieälskare
7,7
Hipsters
7,7
Tjejer som Reser Ensamma
Medlemmars omdömen (5)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-23

Beläget i södra Bolivia Jag fann detta mycket attraktiv stad med rik kolonial arkitektur nästan ha mer av en "argentinska känsla." En av anledningarna är grillning av kött BBQ stil (så vanligt i Argentina - inte i Bolivia) Det stora torget är vacker med höga palmer och caféer / restauranger ringer det. Utöver detta, är detta den mest berömda vin region i landet (de producerar högsta förhöjda vinerna i världen).

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2012-11-20

Tarija är en sömnig stad i hjärtat av Bolivias vinland. Kulturen i Tarija är starkt påverkad av Argentina, så se till att du njuta av massor av gott vin och stor biff. Försök också att checka ut en Pena och lyssna på levande lokal musik som chacareras och cuecas

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2017-01-06

En sömnig liten del av Bolivia som producerar vin, och vanligtvis styr framgår av politiska stridigheter i resten av landet. Några trevliga vattenfall, och en bra plats att fånga vissa biff.

Grégoire TAGOT
Grégoire TAGOT
2013-12-03

Trevlig stad korsas av Guadalquivir i södra Bolivia.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 274 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Tarija är maj, med ett genomsnitt på 535 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 473 SEK per natt. Det är 20 % högre än det genomsnittliga priset 377 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Tarija är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,0 °C/68,0 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 27,5 °C/81,5 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 2,9 °C/37,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Tarija är Tarija (TJA) (4,08 km).

Planera en resa till Bolivia