Sucre

29 nov. 201930 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Sucre inkluderar Hostal Patrimonio - Sucre, Capital Plaza Hotel och El Hotel de Su Merced baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Sucre genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Sucre

från 1 246 SEK
från 586 SEK
från 661 SEK

Vad säger resenärer om Sucre?

9,8
Backpackers
9,8
Friluftsmänniskor
7,3
Historieälskare
6,2
Konst & Designälskare
6,2
Matälskare
Medlemmars omdömen (9)
Kelly Paras
Kelly ParasWashington
2016-05-24

En Unescos världsarvslista, utstrålar Sucre en rik historia och charm som är smittsam. Fastställs i ett låglänt dal som omges av berg, är staden en labyrint av vita och pastell byggnader som kretsar kring en huvud torg. Kontrasten av lätta byggnader mot de gröna / blå bergen är bara fantastisk.

Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-18

Sucre, den sjätte största staden i Bolivia, och dess konstitutionella huvudstad är känd som "Den vita staden". Det kallas detta på grund av dess välbevarade vita koloniala arkitektur. Jag älskar den huvudsakliga Plaza, som är mycket attraktiv omgiven av höga palmer och är alltid fylld med en rad färgstarka lokalbefolkningen som säljer varor. Staden har också rykte (och med rätta) för att ha den bästa Saltenus, som är en välsmakande bakverk fylld med nötkött, fläsk eller kyckling med ägg, ibland russin och serveras med en söt något kryddig sås. Sucre höjd är 9.200 fot och verkar ha en mycket angenämt klimat.

Max Hodge
Max HodgeLondon
2015-08-09

Nationhuvudstaden är utan tvekan den mest pittoreska av alla Bolivias städer och väl värt ett besök. Grand torg omges av vitkalkade byggnader, väl bevarade kyrkor och en bländande samling av kolonial arkitektur. Staden ger definitivt en trevlig paus från det liv och rörelse i andra städer, verkligen lever upp till sin status som ett UNESCO: s världsarvslista. Med en mängd museer, kaféer boutique och exklusiva restauranger, är Sucre precis vad du är ute efter om du tänker lägga till några klass och finess till bolivianska resa.

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2012-11-19

Den vita staden, är Sucre en vacker spanska kolonialstaden. Det var en gång i mitten av silver kassako det spanska kolonialväldet med Potosi i närheten. Det finns många vackra kyrkor som du bör besöka. Definitivt kolla in La Recoleta med sin spektakulära utsikt över staden och de omgivande bergen. Njut av vackert väder, och se till att du får en Saltena på el patio.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 199 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Sucre är augusti, med ett genomsnitt på 486 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 224 SEK per natt. Det är 16 % lägre än det genomsnittliga priset 262 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Sucre är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 15,9 °C/60,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 22,2 °C/72,0 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 4,6 °C/40,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Sucre är Sucre (SRE) (5,21 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Potosí (72,95 km)

Planera en resa till Bolivia