Oruro

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Oruro inkluderar Sofia, Azul Real och Gran Sucre Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Oruro genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Oruro

från 5 995 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 299 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Oruro är september, med ett genomsnitt på 848 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 374 SEK per natt. Det är 27 % lägre än det genomsnittliga priset 479 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Oruro är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 11,9 °C/53,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 20,4 °C/68,7 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på −6,7 °C/19,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Oruro är Oruro (ORU) (3,13 km).

Planera en resa till Bolivia