La Paz

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i La Paz inkluderar Hotel Oberland, Delfines Hoteles och Casa Grande Suites baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i La Paz genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i La Paz

från 387 SEK
från 749 SEK
från 1 024 SEK

Vad säger resenärer om La Paz?

9,8
Backpackers
8,2
Friluftsmänniskor
8,1
Historieälskare
7,6
Äventyrsresenärer
6,7
Matälskare
Medlemmars omdömen (33)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-15

La Paz är inte en attraktiv stad i klassisk mening, och det finns ingen "måste ser." MEN. . . staden har en färg, energi och chaoticness som jag tycker är mycket tilltalande. La Paz är den högsta huvudstad i världen och du känner avsaknaden av luft direkt, så ta det lugnt första dagarna. Jag älskar marknader, elände - särskilt på marknaden i El Alto den växande staden "över" La Paz. Bara titta på dina tillhörigheter om besök här men. Även om kommer i maj (första veckan) är den berömda firandet av Grand Parado. En måste se!

Max Hodge
Max HodgeLondon
2015-07-07

För ganska länge staden La Paz har ofta undvikas genom turister på grund av sin ganska farligt rykte. Dock är staden sakta börjar att förbättra och för dem som ger det en chans den förtjänar kommer inte bli besviken. Sitter vid 3660 meter över havet, är staden rätt i ansiktet från början, så att du bokstavligen andfådd efter flera dagar där. Vad det saknar i attraktionerna, mer än det gör för med sin karaktär och knäppa känsla, vilket ger en viss nivå av förkärlek gentemot sina galna sätt på avgång.

Sara Benson
Sara BensonSan Luis Obispo
2013-10-17

Högt i Anderna, Bolivia storstad känns som en övervuxen berg stad som du klättra runt det kuperade kullerstensgator i mellan anfall av koka te och snacks. Det är en bra plats att komma in i värmen av vandring en stund och luta sig tillbaka med varma drycker, nya vänner och ett mysigt pensionat säng staplade hög med alpacka ull filtar.

Jin Yoo-Kim
Jin Yoo-KimGreater Los Angeles
2012-12-05

Du kommer att vara sjuk som en hund åtminstone för en dag eller två. Se till att du schemalägga i återhämtningstid. Höjden är så hög så om du har varit i Machu Picchu innan du kommer hit, du kommer att vara sjuk. När acklimatiserade, bör du ändå gå lätt som människor inte inser att köra en kort sprint kan utlösa en migrän eller andningsproblem. dricka alkohol här högt upp är också oförutsägbar så bär en kräkas påse med dig. Som sagt, allt om denna stad är häpnadsväckande. Fantastiskt som i olika kulturella, du tycker du är på en plats där massor av början av kultur och människor började, inte häpnadsväckande som Paris häpnadsväckande. Men du kommer inte hitta så många hund Bajs på gatorna här som du skulle i Paris, som btw, är så löjligt. Missa inte äta Saltena. Jag vet inte hur du skulle missa det dock eftersom det finns tusentals Saltena butiker runt om i staden. Vi gick till Fridolin, eftersom det finns platser för Fridolin i Santa Cruz och vi är eliten som. Missa inte sjön. Hur kunde du missa sjön? Jag missade sjön. Så missa inte sjön!

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 350 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i La Paz är augusti, med ett genomsnitt på 1 161 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 450 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 462 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I La Paz är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 9,5 °C/49,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 16,6 °C/61,9 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på −4,1 °C/24,6 °F.
Närmaste flygplatsen för La Paz är La Paz (LPB) (5,16 km).

Planera en resa till Bolivia