Cochabamba

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Cochabamba inkluderar Gran Hotel Cochabamba baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Cochabamba genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Cochabamba

från 450 SEK
från 637 SEK
från 1 012 SEK

Vad säger resenärer om Cochabamba?

9,8
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (11)
Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
2015-12-28

Cochabamba, känd som staden eviga våren är den tredje staden i Bolivia. Det är ett viktigt centrum för handel och jordbruk. Det är in't turistiska som Sucre eller La Paz, men det är fortfarande en trevlig plats att besöka. Cochabamba är känd i Bolivia för kvaliteten på sin lokala mat så försök att äta lokalt.

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2017-01-06

Cochabamba är kornbod Bolivia. Beläget i dalarna, är det känt för stora rejäla skivorna på mat och människor som gillar att äta dem. Prado är ett trevligt ställe att ta en ealk, och det finns många fina ställen att ta en drink.

Leandro Discaciate
Leandro DiscaciateBrasília
2017-01-06

En trevlig stad med några intressanta sevärdheter och saker att göra. Det är definitivt inte en enormt turistiska attraktion i Bolivia, men det kan ses som positivt av vissa människor som söker en utanför allfartsvägarna plats. Staden har en hel del universitet, så att du kommer att träffa en massa unga människor på det är ganska kul och upptagen night live.

Stephanie Frias
Stephanie FriasSanta Cruz de la Sierra
2018-09-09

A great city with a small town atmosphere. There are lots of parks and plazas, and even a cable car system. It's the perfect place to stay over on the way to see Torotoro National Park.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 350 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Cochabamba är oktober, med ett genomsnitt på 549 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 425 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 441 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Cochabamba är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,6 °C/69,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis november med en genomsnittstemperatur på 29,2 °C/84,6 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 2,7 °C/36,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Cochabamba är Cochabamba (CBB) (4,94 km).

Planera en resa till Bolivia

I och omkring Cochabamba