Paro

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Paro inkluderar Karmaling Apartment, Sinchula Villa och Nirvana Inn baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Paro genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Paro

från 549 SEK
från 2 271 SEK
från 2 551 SEK

Vad säger resenärer om Paro?

9,8
Familjeresenärer
7,5
Miljöresenärer
7,5
Äventyrsresenärer
7,2
Konst & Designälskare
6,3
Hälsa
Medlemmars omdömen (15)
hotdot2
hotdot2Lakewood
2016-05-04

Parole är en liten stad med den största internationella flygplatsen. Titta på plan mark här är en lektion i hjärtklappning! Gröna risfält och äppelodlingar täcker staden.

Cherish Bhutan Journeys
Cherish Bhutan JourneysThimphu
2015-11-05

Början av vintern ... klar himmel är här ... perfekt för besök och fantastiska vyer!

Green Mandala Tours
Green Mandala ToursThimphu
2015-03-14

Paro dalen är en av de vackraste och pittoreska platser i Bhutan. Paro är en av de bredaste dalar i riket och är täckt av bördiga risfält och har en vacker, kristallin flod slingrande ner i dalen. Dekorera den vackra dalen Paro finns många eleganta, traditionella hus och mer än 155 tempel och kloster med det äldsta templet går tillbaka till det sjunde århundradet. De mest populära kloster är Taktshang-klostret populärt kallad Tiger Nest. Detta imponerande tempel byggdes på en brant klippa ansikte, hundratals meter över skogar av ek och rhododendron och dalbotten. Dzongdrakha templet och Kila Gompa är sekundära exempel på klippsidan tempel som också ligger i Paro Dzongkhag. Paro stad har vuxit snabbt under de senaste åren och det finns gott om restauranger, bagerier och kaféer att välja mellan. Landets första internationella flygplatsen ligger i Paro. På grund av närheten till flygplatsen och de många historiska och religiösa platser i regionen finns ett stort antal lyxiga, high-end turistorter i Paro. Paro är också hem till National museum. Museet ligger i Paro Ta Dzong, ett gammalt vakttorn som nu visar hundratals gamla bhutanesiska artefakter och konstverk, inklusive traditionella dräkter, rustningar, vapen och handgjorda redskap för det dagliga livet. Samlingen på Nationalmuseum bevarar en ögonblicksbild av de rika kulturella traditioner Bhutan. En annan plats värd att besöka Paro är Drugyel dzong eller Fästning Segersäll Bhutans. Denna dzong konstruerades Zhabdrung Ngawang Namgyel 1646 för att fira sin seger över plundrande tibetanska arméer. Även om fästningen förstördes i en brand 1951, ruinerna förblir en imponerande och imponerande syn.

Драгана Келер
Драгана КелерDubai
2017-01-06

Den mest lugn plats jag någonsin har varit att ... Det är på så hög höjd nivå som bokstavligen kan du se molnen när du tittar ner. Allt du kan höra är ljudet av naturen och allt du kan känna är tillstånd av lycka när du klättrar upp på Tiger Nest kloster.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är december, med ett genomsnitt på 536 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Paro är september, med ett genomsnitt på 661 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 561 SEK per natt. Det är 5 % lägre än det genomsnittliga priset 594 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Paro är den förväntade genomsnittstemperaturen i november −2,8 °C/26,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 12,8 °C/55,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −17,1 °C/1,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Paro är Paro (PBH) (0,69 km).

Planera en resa till Bhutan