Belize City

26 nov. 201927 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Belize City inkluderar Best Time inn, The Great House Inn och Black Orchid Resort baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Belize City genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Belize City

från 987 SEK
från 1 286 SEK

Vad säger resenärer om Belize City?

9,8
Äventyrsresenärer
8,3
Friluftsmänniskor
7,3
Familjeresenärer
7,1
Miljöresenärer
6,5
Backpackers
Medlemmars omdömen (41)
Jarrod Snell
Jarrod SnellNashville
2015-01-04

Belize City är en mycket vanlig kryssningsdestination eftersom det ger vackra karibiska väder och exotiska Karibien historia. Kryssningsfartyg porten är vacker och rymmer några riktigt roliga tropiska barer. Men för att se den verkliga staden, är det viktigt att undra utanför hamnområdet. Belize city är faktiskt ganska låg inkomst, som de allra flesta av sin ekonomi kommer från kryssningshamn. Men gå runt i staden är fortfarande ganska säker och erbjuder gott om häftiga dyk barer med billig rom och öl.

Steve Baumgartner
Steve BaumgartnerRochester
2014-08-16

Jag har hört folk verkligen ge Belize City svårt. Vi kom hit med kryssning, och det vi såg i Belize City kan vara begränsad. Men jag tror från vad jag såg av staden, människor som inte gillar staden har sällan varit utanför USA eller andra "västerländska" städer och är ovana vid att se hur människor lever i några av de mer under utvecklade länder runt om i världen, vilket gör dem obekväma.

Denise Haywood
Denise Haywood
2014-03-04

Få in och ut. Enda värt att se här är kryssningsterminal. Jag hatar inte det och kommer inte att ge det en stjärna cuz de var vackra och drycker bra.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
2013-08-03

OK, det är oftast en storstad, men det är rätt plats att gå för att få transport till Cayes / nycklar. Mycket mer intressant än Belmopan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 849 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Belize City är juli, med ett genomsnitt på 1 474 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 637 SEK per natt. Det är 60 % lägre än det genomsnittliga priset 1 024 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Belize City är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 25,9 °C/78,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis maj med en genomsnittstemperatur på 32,0 °C/89,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 20,4 °C/68,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Belize City är Belize City Municipal (TZA) (2,21 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Belize City Philip S.W.Goldson Int (13,76 km) Caye Caulker (31,01 km) San Pedro (51,44 km) Dangriga (57,48 km) Belmopan (68,33 km)

Planera en resa till Belize