Jerevan

15 apr. 202016 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Jerevan inkluderar Latar Hotel Complex, Roma och Ibiza Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Jerevan genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Jerevan

från 474 SEK
från 689 SEK
från 1 108 SEK

Vad säger resenärer om Jerevan?

9,8
Historieälskare
8,5
Matälskare
7,5
Familjeresenärer
7,0
Friluftsmänniskor
6,8
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (89)
Child of Bohemia
Child of BohemiaKapstaden
2015-09-16

Jerevan är mycket intressant stad med vänliga människor. De var alltid kunna hjälpa oss och ville dela de historiska berättelser med oss.

Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-14

Denna stad av miljoner, huvudstad och största staden i Armenien, blev jag förvånad på ett mycket bra sätt genom. Jerevan har många uteserveringar, en underbar kvadrat (Republiktorget) där människor samlas varje kväll med hög ande och rik kulturellt i konsten. En av de mest imponerande saker är statyerna, inte dedikerade så mycket krig, men de som gjort stor inverkan på den fina och scenkonst. Fotot kopplade är av författaren William Saroyan.

Wouter Blok
Wouter BlokHaarlem
2017-01-06

Man förväntar sig inte en sådan Pole på detta område. Men inte förväxlas, de 1,3 miljoner invånare vet vad som krävs för att njuta av sig själv. Alla posh butiker är där, du kan festa till gryningen och njuta av kulturella höjdpunkter och konst.

Gohar
GoharLondon
2017-01-06

Om du vill se ett museum i himmel Yerevan, Armeniens huvudstad, är rätt ställe att besöka. hjärtat av staden, är republiken square fascinerande och en annan scen sevärd är Kaskade.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är maj, med ett genomsnitt på 394 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Jerevan är mars, med ett genomsnitt på 529 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 431 SEK per natt. Det är 2 % lägre än det genomsnittliga priset 443 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Jerevan är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 13,2 °C/55,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 33,9 °C/93,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −7,3 °C/18,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Jerevan är Jerevan (EVN) (10,58 km).

Planera en resa till Armenien