Flygresor från Los Ángeles Internacional flygplats till Florida

Flygerbjudanden från Los Ángeles Internacional flygplats till Florida

Letar du efter billiga biljetter från Los Ángeles Internacional flygplats till Florida, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyger från Los Ángeles Internacional flygplats till Florida

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.558 SEK, Miami
Billigaste månaden att flygaseptember
Genomsnittlig flygtid4 tim, 53 min
Genomsnittligt antal flyg per vecka1 756
Populäraste flygbolagetAmerican Airlines

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Los Ángeles Internacional flygplats till Florida som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.558 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Florida på 3.270 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Los Ángeles Internacional flygplats till Orlando International flygplats är just nu juni.
Den billigaste månaden att flyga från Los Ángeles Internacional flygplats till Pensacola flygplats är just nu juni.
Den billigaste månaden att flyga från Los Ángeles Internacional flygplats till West Palm Beach International flygplats är just nu augusti.
Och den billigaste månaden att flyga från Los Ángeles Internacional flygplats till Fort Lauderdale International flygplats är vanligtvis juni.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Los Ángeles Internacional flygplats till Florida den onsdag 11 september 2024.
Om du flyger från Los Ángeles Internacional så är Miami den billigaste staden att flyga till i Florida. Den billigaste flygplatsen med flyg till Miami är för tillfället Miami International.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Los Ángeles Internacional flygplats och Florida är 4 timmar och 53 minuter.
Populäraste flygen