Karta

Flyg till Seoul

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Seoul

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Seoul. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Seoul. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Seoul går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Seoul

Det finns i nuläget inga flygplatser i Sverige med direktflyg till Seoul.

Flygbolag som erbjuder flyg till Seoul

Det finns i dagsläget inga flygbolag som erbjuder direktflyg från Sverige till Seoul. Ett flertal flygbolag har dock flyg till Seoul med mellanlandning. Här hittar du en lista över flygbolag som flyger till Seoul.

Ankomst till Seoul

Seouls flygplats, Incheon International Airport, ligger väster om Incheon på en konstgjord ö mellan öarna Yeongjong och Yongyu. Flygplatsen trafikeras av expresståget AREX. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du hyra en bil på Seouls flygplats.

Bästa tiden att resa till Seoul

Seoul lockar besökare året om. Under våren, som är en av de populäraste perioderna, lockar staden bland annat med sina blommande körsbärsträd.

Vädret i Seoul

Seoul har ett fuktigt kontinentalt klimat med varma somrar och kalla, torra vintrar. Juni och juli är perioden för monsunregn och augusti är den varmaste månaden i Seoul med temperaturer på mellan 22 och 30 grader.

Saker att se och göra i Seoul

Sydkoreas huvudstad är en spännande metropol med ett enormt utbud av shopping, nöjen och restauranger. Bland Seouls sevärdheter finns palatset Gyeongbokgung, Seoul Tower och dess utsiktsplats och nöjesparken Lotte World. Shoppingområdet Myeong-dong, kullen Namsan och rekreationsområdet Cheonggyecheon är några andra populära besöksmål i Seoul.

Läs mer

Världens bästa flygplats: Topp 10

Hotell i Seoul

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Seoul.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Seoul

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.