Brest

23 maj 201924 maj 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Brest inkluderar Gostevoj dom U Olgi, Sweet Home Apartment och Unicorn Shevchenko Apartment baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Brest genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Brest

från 208 SEK
från 470 SEK

Vad säger resenärer om Brest?

9,8
Historieälskare
Medlemmars omdömen (6)
Rachel S
Rachel SBerlin
2015-07-22

Brest en mycket ren och polerad stad tvärs över den polska gränsen. Det har fortfarande kvar sin forna Sovjet karaktär med enorma höghus och odugliga fordon på vägarna. Dess fästning är huvud syn: det är en mycket imponerande och rörande hyllning till de många liv som gått förlorade 1941.

Francis Tapon
Francis TaponSan Francisco
2017-01-06

På min väg ut ur Vitryssland, skulle jag besöka gränsstaden Brest, som har den bästa sovjetiska världskriget minnesmärke i världen. Brest Fortress försvarar flödet av Buh och Mukhavets Rivers. För en grym månad 1941, kämpade sovjetiska soldater till döden mot nazisterna. Den obevekliga tyska belägringen konsumeras sovjetiska förnödenheter och energi. Även Sovjet förlorat den kampen, det kostar tyskarna dyrt. För att hedra dem som kämpat så tappert, en gigantisk soldatens huvud, huggen ur ett enda sten, dominerar i mitten av minnesmärke. Skulpturen heter Valor. Bredvid den, genomtränger en obelisk himlen, en enorm Eternal Flame brännskador, och fiol fylld musik som låter som "Adagio för stråkar" spelar i bakgrunden. Om detta minnesmärke inte rör dig inte, ingen kommer.

Alex Sai
Alex SaiMinsk
2017-01-06

Брестская крепость - герой. Замечательное место для посещения всей семьей. Не забудьте посетить также музей железнодорожной техники неподалеку!

Sveta Berlyant
Sveta BerlyantTarzana
2011-07-12

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är oktober, med ett genomsnitt på 305 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Brest är januari, med ett genomsnitt på 757 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i maj förra året var 330 SEK per natt. Det är 12 % lägre än det genomsnittliga priset 371 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Brest är den förväntade genomsnittstemperaturen i maj 14,2 °C/57,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 25,0 °C/77,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −4,1 °C/24,6 °F.
Närmaste flygplatsen för Brest är Brest (BQT) (14,91 km).

Planera en resa till Vitryssland