Lviv

18 dec. 201919 dec. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lviv inkluderar AntiHostel Forrest, Premier Hotel Dnister och Taurus Hotel & SPA baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lviv genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lviv

från 539 SEK
från 809 SEK
från 1 342 SEK

Vad säger resenärer om Lviv?

9,8
Historieälskare
8,4
Matälskare
7,7
Backpackers
7,6
Nattuggla
6,6
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (101)
Yellonero
YelloneroPhoenix
2016-07-29

Lviv historiska centrum är väl förtjänar sin plats på UNESCO: s världsarvslista.

Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-16

Detta är en pärla i en stad. Lviv ligger ungefär trettio miles från den polska gränsen (det var faktiskt en del av Polen år sedan) är en mycket välbevarad staden kullerstens smala gator och pastellfärgade hus. Det är också känt för att vara progressiv i konst och kulturellt rik - det har en fantastisk operahus. Den gamla staden är inte listad som en Unescos världsarvslista. Statyn av den mycket älskade Ukraina poet Taras Shevchenko står front och centrum där många människor samlas.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2017-02-04

Anses Ukrainas mest eleganta stad, är Lviv också dess mest europeiska. En underbar ensemble av arkitektoniska stilar, Lviv charm ligger i dess små romantiska förfall och konstnärlig byggnadsdetaljer. Mindre än en timme från den polska gränsen, är Lviv Ukraina port mot Europa och dess historia och människors mentalitet har alltid sett väster. Stadens världsarv listade centret finns en blandning av neoklassisk arkitektur vid rokoko, barock, renässans och gotisk stil. Det finns några museer och sevärdheter runt, men njuter Lviv är mest om promenader dess gator och dricka kaffe i sina kaféer eller öl i en öl hall. För en fantastisk utsikt över staden, klättra 65 meter höga Ratusha (rådhuset) eller göra klättra upp High Castle Hill för solnedgången. Det finns också en up-and-coming öl scenen i Lviv, så utforska detta hörn av staden efter att du har drabbat kaféer.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
2014-04-20

Betydande stad i västra Ukraina. stavas också Lvov. Historiska huvudstad Gallicia. Har inte varit tillbaka i 20 år, men var imponerad när jag besökte 1988.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 326 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lviv är augusti, med ett genomsnitt på 514 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i december förra året var 401 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 429 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lviv är den förväntade genomsnittstemperaturen i december −2,1 °C/28,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,0 °C/75,2 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −5,6 °C/21,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Lviv är Lviv (LWO) (6,08 km).

Planera en resa till Ukraina