Prag

12 apr. 202013 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Prag inkluderar Dream Hostel Prague, Hotel Liberty och Hotel Golf baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Prag genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Prag

från 948 SEK
från 1 229 SEK
från 1 909 SEK

Vad säger resenärer om Prag?

9,8
Historieälskare
7,5
Konst & Designälskare
7,3
Nattuggla
6,8
Matälskare
6,6
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (756)
Kenneth Rehbinder
Kenneth RehbinderNacka
2017-01-15

Fin pandorama vy från en kulle i närheten av Prag slott över Prag. Vyn är från en gammal monastary terrass.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2018-06-06

Prage är huvudstad i Tjeckien. Historien är mycket intressant men de vackraste platserna är Prag Castke, Karlsbron, Mala Strana, wenceslar Square och Astrinomical klocka. Du kommer att bli förvånad så många turister från hela världen kom besök här.

Rachel E.
Rachel E.Berlin
2016-05-25

Jag är lite slitna med Prag. Jag gillar verkligen idén om Prag och så många vänner har haft sina vistelser och gå tillbaka år efter år, men min egen personliga erfarenhet med Prag var inte så bra. Jag har övervägt att ge det en andra chans, men när jag tänker tillbaka på vad jag tyckte om Prag när jag var där, var det mycket specifika för den ryska / ukrainska talande grupp människor jag var med som kunde öppna dörrar (både bokstavligt och bildligt) på grund av en lokal anslutning. Jag rekommenderar alltid folk gå och prova själva, men som för mig, det var lite av en miss.

Callum Soukup-Croy
Callum Soukup-CroyGlasgow
2016-08-22

En av mina all-time favorit städer, kan och kommer att hålla gå tillbaka. Deras är så mycket fascinerande historia, otrolig arkitektur, fantastisk mat och vansinnigt billig öl. Vad mer kan man begära?

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 774 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Prag är maj, med ett genomsnitt på 1 397 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 1 073 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 1 122 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Prag är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 9,3 °C/48,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 25,0 °C/77,0 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −2,5 °C/27,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Prag är Prag (PRG) (11,05 km).

Planera en resa till Tjeckiska republiken