Bled

23 mars 201924 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Bled inkluderar Hotel Golf, Chalet MM och Hostel Hacienda Bled Rooms baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Bled genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Bled

från 717 SEK
från 1 612 SEK
från 1 845 SEK

Vad säger resenärer om Bled?

9,8
Friluftsmänniskor
8,4
Familjeresenärer
8,2
Äventyrsresenärer
7,3
Miljöresenärer
6,1
Backpackers
Medlemmars omdömen (45)
Maan @Travel Binge
Maan @Travel BingeParanaque
2015-09-26

En av de mest pittoreska plats i Slovenien. Polenta båttur till ön är ett måste! Jag kan gå tillbaka igen och göra detta äventyr.

Rachel
RachelSan Francisco
2015-09-18

Slovenien är ett litet land och Bled är dess mest populär attraktion, så att området kan vara lite trångt under högsäsong. Du bör inte låta det avskräcka dig men eftersom det är populärt för en anledning. Staden är trevlig, om lite överutvecklade på platser, men sjön själv är helt enkelt underbara. Det ligger i skuggan av Julian Alperna och dess vatten tar på en extra blå nyans. Det finns en slående ö och kyrka i mitten av sjön, och en medeltida slott ligger högst upp ovanför den. Allt detta kan ses från 6km spår som löper runt sjön eller på en båttur över till ön. Den bästa utsikten är dock upp på kullarna. Ta Osojnica leden från nära Camp Bled till toppen på en panoramaperspektiv över hela landskapet.

ermin begič
ermin begič
2017-01-06

Detta är Hrastniku det är trevligt det finns en fabrik. Och låt mig presentera mig, Ermin jag.

Joe Gordon
Joe GordonOrinda
2015-04-09

Vacker stad / sjö med massor av aktiviteter och ganska rimliga priser. Bra är bra, vänlig.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 809 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Bled är augusti, med ett genomsnitt på 1 520 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 968 SEK per natt. Det är 6 % lägre än det genomsnittliga priset 1 031 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Slovenien