Irkutsk

3 feb. 20204 feb. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Irkutsk inkluderar Dobriy Kot, Business Hall och Hotel Education Centre Profsoyuzov baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Irkutsk genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Irkutsk

från 506 SEK
från 781 SEK

Vad säger resenärer om Irkutsk?

9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Backpackers
9,6
Historieälskare
8,5
Familjeresenärer
8,4
Friluftsmänniskor
Medlemmars omdömen (18)
Deborah
DeborahKuala Lumpur
2015-09-15

En underbar plats att mellanlandning särskilt när du är på väg till Bajkalsjön - Irkutsk är en trevlig stad att utforska, inte alltför upptagen men också har alla butiker och stormarknader du behöver för att fylla på leveranser om du är på en längre resa. Det finns flera vägar i själva staden som har arv trä Siberian hus fortfarande bebos av lokalbefolkningen - husen är väl slitna av väder och tid, men det gör för vackra bilder.

Jim Preston
Jim Preston
2012-11-29

Intressant att utforska centrum för en dag. Stanna mycket längre för att utforska i närheten Bajkalsjön !!

Catherine Latypova
Catherine LatypovaMoskva
2017-01-06

Det var regnig. Men fortfarande fanns turister. Dessa grindar rekonstruerades under 2011 för Irkutsk: s 350-årsjubileum.

Ilnaz Malyarevsky
Ilnaz MalyarevskyMoskva
2017-01-06

An interesting city-village, high-rise buildings near one-story houses, all the most interesting and cheap can be found on the market in the center. By the way, renting an apartment in Irkutsk is much cheaper than any hotels.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 300 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Irkutsk är december, med ett genomsnitt på 2 600 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i januari förra året var 312 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Irkutsk är den förväntade genomsnittstemperaturen i januari −19,1 °C/−2,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis juli med en genomsnittstemperatur på 24,3 °C/75,7 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på −24,7 °C/−12,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Irkutsk är Irkutsk (IKT) (8,15 km).

Planera en resa till Ryssland