Lichinga

21 okt. 201922 okt. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lichinga inkluderar N'Tendele Lodge, Lichinga Hotel by Montebelo och Girassol Lichinga Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lichinga genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lichinga

från 546 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 670 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lichinga är februari, med ett genomsnitt på 1 104 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i oktober förra året var 670 SEK per natt. Det är 42 % lägre än det genomsnittliga priset 956 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lichinga är den förväntade genomsnittstemperaturen i oktober 19,4 °C/66,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis oktober med en genomsnittstemperatur på 25,3 °C/77,5 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 8,7 °C/47,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Lichinga är Lichinga (VXC) (4,12 km).

Planera en resa till Moçambique

I och omkring Lichinga