Morondava

19 nov. 201920 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Morondava inkluderar Hotel Maëva, Villa A.TIA och Select Hôtel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Morondava genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Morondava?

Medlemmars omdömen (3)
Lepestok
LepestokTjernivtsi
2015-10-08

Morondava är en fridfull by vid kusten med vänligaste människor på jorden! Jag skulle kunna leva det om jag kunde! För att vara ärlig den bästa skaldjur som jag någonsin har försöker var här! Det kan inte vara fräschare än så! Om du någonsin här, leta efter Abdoula plats. Han är en stor kock. Vi har funnit att han använder endast färska fångas fisk, aldrig fryser det och det i slutet av dagen finns det fisk vänster ger han helt enkelt ytterligare bitar till kunder eller distribuerar i byn!

Sangyu Kim
Sangyu KimSeoul
2014-06-17

Fantastisk plats!

The Green Gatsby
The Green GatsbyFrederick
2013-08-24

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är september, med ett genomsnitt på 324 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Morondava är december, med ett genomsnitt på 487 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 574 SEK per natt. Det är 31 % högre än det genomsnittliga priset 393 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Morondava är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 27,6 °C/81,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 33,0 °C/91,4 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 15,0 °C/59,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Morondava är Morondava (MOQ) (4,12 km).

Planera en resa till Madagaskar