Maseru

27 nov. 201928 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Maseru inkluderar Scenery Maqalika Guesthouse, Tribute Guest House Matala och Cranberry Cottage baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Maseru genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Maseru

från 698 SEK
från 1 172 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 386 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Maseru är juli, med ett genomsnitt på 860 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 499 SEK per natt. Det är 3 % högre än det genomsnittliga priset 483 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Maseru är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 15,9 °C/60,6 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 24,4 °C/75,9 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på 0,4 °C/32,7 °F.
Närmaste flygplatsen för Maseru är Maseru (MSU) (17,37 km).

Planera en resa till Lesotho