Kunming

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Kunming inkluderar Crowne Plaza Kunming City Centre, InterContinental Hotels Kunming och Holiday Inn Express Kunming West baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Kunming genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Kunming

från 373 SEK
från 535 SEK
från 697 SEK

Vad säger resenärer om Kunming?

9,8
Backpackers
8,6
Äventyrsresenärer
7,4
Hälsa
7,4
Familjeresenärer
6,6
Studenter
Medlemmars omdömen (40)
Bella Ding
Bella DingKunming
2015-08-13

Det är mitt hem och välkomnar alla till min hemstad. Kunming är en turiststad. Det finns många läckra livsmedel och vänliga människor, särskilt vacker natur.

Leow Cheng Lam
Leow Cheng Lamklang
2015-01-31

Vädret här är kallt och varmt. Du kan besöka här vid varje säsong även i december är inte så kallt som Beijing. Kunming har många raser som Hanzu, Yizu, Manzu, Zangzu och många andra jag inte har sett förut. De brukar kan kännas igen av sina egna kläder och frisyr.

Georgina Iraheta
Georgina IrahetaAten
2014-05-25

Kunming är känd som "The City of Eternal Summer" i Kina. Inte så mycket i morse när jag öppnade fönstret. Om du planerar att besöka bättre komma under våren.

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2017-04-19

Ja, det är en annan av Kinas enorma städer. Men, har Kunming en annan känsla. Det är i utkanten av Kina, väg ut i Yunnan-provinsen, där alla aspekter av modernitet inte riktigt har trängt. Det är som staden utvecklas snabbare än vanligt folk. Det är en trevligare stad än de flesta i Kina med parker, mindre föroreningar och fantastiskt väder. Kunming är känd som staden eviga våren.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 373 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Kunming är juli, med ett genomsnitt på 1 319 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 423 SEK per natt. Det är 65 % lägre än det genomsnittliga priset 699 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Kunming är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 11,9 °C/53,4 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis augusti med en genomsnittstemperatur på 24,6 °C/76,3 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 2,2 °C/36,0 °F.
Närmaste flygplatsen för Kunming är Kunming (KMG) (5,46 km).

Planera en resa till Kina

I och omkring Kunming