Lodwar

24 nov. 201925 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lodwar inkluderar Eliye Springs Resort, Solmar Gracious Hotel och Churchview Apartments baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lodwar genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 249 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lodwar är augusti, med ett genomsnitt på 834 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 274 SEK per natt. Det är 67 % lägre än det genomsnittliga priset 459 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lodwar är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 29,5 °C/85,1 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 37,0 °C/98,6 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 22,4 °C/72,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Lodwar är Lodwar (LOK) (3,71 km).

Planera en resa till Kenya