Lamu

8 apr. 20209 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lamu inkluderar Subira House, Diamond Beach Village och The Majlis Resort baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lamu genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lamu

från 1 454 SEK
från 444 SEK
från 3 616 SEK

Vad säger resenärer om Lamu?

9,8
Backpackers
7,6
Historieälskare
7,5
Äventyrsresenärer
Medlemmars omdömen (9)
Margot B
Margot BPortland
2014-08-16

Lamu Island är populärt bland backpackers, som kommer för sina vackra stränder och billigt boende. Själva staden har en gammal fästning, en åsna fristad (och massor av åsnor - men inga bilar), och många moskéer. Befolkningen är främst muslimer, så klä sig därefter.

Travis Katz
Travis KatzMenlo Park
2017-01-06

Lamu är en vacker ö utanför Kenya. Den gamla staden, som går tillbaka mer än 500 år, utstrålar historia - med smala vindlande gator och en avslappnad atmosfär - är nu en Unescos världsarv. Stränderna är trevligt.

Carol Driver
Carol DriverLondon
2013-12-01

Som en del av Lamu skärgård Kenya, är Lamu landets äldsta levande stad. Det är avlägsen, har den bäst bevarade Swahili uppgörelse i östra Afrika - och, tills nyligen, används endast åsnor som transport, vilket är en topp anledning att besöka.

Don Poisson
Don PoissonVancouver
2017-01-06

Varm, vänlig och fredlig. Gatorna är för smal för bilar och katter och åsnor strövar fritt. Det finns ett par stora, billiga skaldjursrestauranger längs vattnet. Hyr en dhow för en dag av segling och lite fiske.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 591 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lamu är mars, med ett genomsnitt på 1 528 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 764 SEK per natt. Det är 26 % lägre än det genomsnittliga priset 971 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lamu är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 23,5 °C/74,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis mars med en genomsnittstemperatur på 28,3 °C/82,9 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 18,3 °C/64,9 °F.
Närmaste flygplatsen för Lamu är Lamu (LAU) (2,50 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kiwayu (49,45 km)

Planera en resa till Kenya