Eldoret

21 nov. 201922 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Eldoret inkluderar Boma Inn Eldoret, Delegacy Eldoret och Comfy Inn Eldoret baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Eldoret genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Eldoret

från 831 SEK

Vad säger resenärer om Eldoret?

9,8
Äventyrsresenärer
9,8
Matälskare
9,8
Familjeresenärer
7,5
Friluftsmänniskor
7,4
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (8)
Anastasia Medvedeva
Anastasia Medvedeva
2014-07-16

Chepkiit faller är bara 25 minuter från centrum av Eldoret. så om u råkar bo i Eldoret se till att du kommer att besöka denna plats. Det finns ställen att ha en liten picknick med din familj och vänner i en lugn atmosfär av naturen.

Tallam philips
Tallam philipsMombasa
2017-01-06

besök Poa plats nature resort. Vid Poa plats, kan man se vilda djur eller ta en promenad genom natur byn. Man kan också välja att besöka och se den världsberömda Kerio dalen vid Iten stad, 25 minuter bort med bil. Den berömda High Altitude träningscenter för idrottare ligger också i Iten stad. Priser inkluderar gratis tillgång till internet.

Gunnar Nilsson
Gunnar NilssonBräcke
2017-01-06

Jag kan inte säga något dåligt om staden. Men så långt som turism. Inte staden med en hel del att göra för turister. Men jag är påverkad av staden på ett bra sätt i alla fall. Jag tycker om människorna. Och om du verkligen försöker du kommer att tycka att vissa människor är bland de vänligaste i Afrika. Bara undvika migrationoffice i Eldy. De är de mest korrupta och inte så vänligt som du kan tänka dig. Bättre gå till Nakuru om du har migrationproblems.

Martoh Martins
Martoh MartinsNairobi
2017-01-06

det en fantastisk plats

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är juni, med ett genomsnitt på 337 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Eldoret är oktober, med ett genomsnitt på 612 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 412 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.
I Eldoret är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 17,2 °C/62,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 25,3 °C/77,5 °F. Den kallaste månaden är september, med en genomsnittstemperatur på 9,6 °C/49,3 °F.
Närmaste flygplatsen för Eldoret är Eldoret (EDL) (13,33 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Kitale (61,34 km) Kakamega (61,74 km)

Planera en resa till Kenya