Mashhad

24 mars 201925 mars 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Mashhad inkluderar Boshra Hotel, Javad Hotel Mashad och Palace International Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Mashhad genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Mashhad?

9,8
Historieälskare
8,0
Matälskare
6,1
Andliga sökare
6,1
Lyxresenärer
6,1
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (33)
Scott Stone
Scott StoneNew York City
2015-08-27

Jag längtar efter att återvända. Jag var i Mashad tillbaka i 1978 det var en mycket spännande tid att vara i Iran, men spänd liksom. Staden, den näst största i Iran placerad nära Afghanistan och Turkmenistan gränser är rätt vid korsvägen i den gamla Sidenvägen. Basaren var mycket färgstark och energisk. Höjdpunkten och måste göra är att besöka den vackra helgedom till Iman Reza, (han den åttonde Iman) detta är en stor pilgrimsfärd webbplats. En särskild plats - jag hoppas så mycket att gå tillbaka till igen.

yasi
yasi
2014-06-05

Mellat park

myn00n adel
myn00n adel
2017-01-06

wonderland

Syed Haider
Syed HaiderKarachi
2017-01-06

bergarter

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är februari, med ett genomsnitt på 601 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Mashhad är augusti, med ett genomsnitt på 956 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i mars förra året var 760 SEK per natt. Det är detsamma som det genomsnittliga priset per natt under de senaste 12 månaderna.

Planera en resa till Iran