Davao

22 nov. 201923 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Davao inkluderar RedDoorz Plus Near San Pedro Cathedral, RedDoorz Plus @ Roxas Street Davao och Seda Abreeza Davao baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Davao genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Davao

från 387 SEK
från 974 SEK

Vad säger resenärer om Davao?

9,8
Äventyrsresenärer
8,6
Friluftsmänniskor
8,2
Familjeresenärer
8,2
Backpackers
7,0
Affärsresenärer
Medlemmars omdömen (51)
Mark Brenwall
Mark BrenwallSan Francisco
2014-01-24

Jag bodde i Davao för 6 månader 2013. Jag flyttade hit eftersom jag träffade en mycket speciell kvinna och ville ha lite tid att lära känna henne bättre. Jag hade några stora västerländska vänner här. Medan jag hade en bra tid, kan jag inte rekommendera Davao eller Filippinerna i allmänhet som en plats att tillbringa mycket tid. Människorna är fantastisk och engelska är utbrett men totalt maten är beklagligt (vilket är förvånande för Asien), dess ganska smutsiga, det finns en total brist på arkitektur och design, och för att vara ärlig jag hittade aldrig någon kultur alls. Jag tänkte att jag saknade något, men efter mer än sex månader kan jag säga att köpcentra är centrum för kultur i Filippinerna och det borde säga det hela.

Charies T.
Charies T.
2016-08-14

En mycket trevlig plats att bo om du vill ha en lugn och nära stränder. Taxichaufförer är ärliga så inga bekymmer om du vill gå platser till platser. Maten är så billigt och massor av färska seafoods att köpa. Frukt är överallt och så billigt också. Jeepnies är nummer transport här. människor är mycket tillmötesgående och mycket välkomnande.

John Canning
John CanningUSA
2013-01-07

davao är en av de bästa städerna i Filippinerna att besöka, så mycket att göra och se där

Elleboj Arerbac
Elleboj ArerbacCotabato City
2017-01-06

Provinsen skapades genom Republiken lag nr 8470, som antogs den 31 januari 1998 och godkände den 7 mars samma år av Terisita Zamora.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är november, med ett genomsnitt på 287 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Davao är augusti, med ett genomsnitt på 512 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 275 SEK per natt. Det är 24 % lägre än det genomsnittliga priset 342 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Davao är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 28,0 °C/82,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis april med en genomsnittstemperatur på 34,1 °C/93,4 °F. Den kallaste månaden är januari, med en genomsnittstemperatur på 23,0 °C/73,4 °F.
Närmaste flygplatsen för Davao är Davao (DVO) (8,79 km).

Planera en resa till Filippinerna