Salento

22 jan. 201923 jan. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Salento inkluderar Ecohostal las Camelias, La Cigarra Casa Natural och Casa Portal de Cocora baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Salento genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Salento

från 407 SEK
från 477 SEK

Vad säger resenärer om Salento?

9,8
Backpackers
9,1
Äventyrsresenärer
7,7
Friluftsmänniskor
6,3
Miljöresenärer
Medlemmars omdömen (7)
Noel Lau
Noel LauMadrid
2015-07-11

Salento är en charmig liten stad i zonen kaffe i Colombia. Det blir en hel del resande, men det är inte öppet turistiska. Hisnande vyer och många trevliga kaféer göra Salento en underbar plats att koppla av och fånga upp på vila. Det finns många vandrarhem och billiga restauranger med budget resenärer. Den lokala specialitet är öring serveras på en patacon (stekt Kokbanan).

Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
2013-10-27

Salento är en mycket turistiska stad, men också en mycket trevlig, och även (en av de tre) utmärkta platser för att få tillgång till Colombias kaffe land. Det är kallt och ibland regniga uppe, men landet är vackra omgivande Salento och många dagar kan bara tillbringade läppja kaffe i Salento många kaféer. I närheten finns också sectacular Valle de Cocora, med sina massiva palmer och vacker vandring.

Erick Bonilla
Erick BonillaBarva
2017-01-06

Söt, tyst, mysiga. Placera att ta det lugnt och gå dess gator och omgivningar

Darinka Miramón
Darinka MiramónMexico City
2017-02-17

It's a beautiful town full of color and at the Cocora Valley, which is really near, you can do trekking and have a great adventure.

Planera en resa till Colombia