La Serena

5 mars 20206 mars 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i La Serena inkluderar Hotel Francisco De Aguirre, Hotel y Cabañas Mar De Ensueño och Hotel Club La Serena baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i La Serena genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i La Serena

från 674 SEK
från 775 SEK

Vad säger resenärer om La Serena?

9,8
Miljöresenärer
6,6
Friluftsmänniskor
5,7
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (7)
. Troy
. TroyMiravet
2016-03-28

Chiles näst äldsta stad, efter Santiago, och en populär badort. De flesta icke-chilenare kommer förbi staden helt och hållet, rakt till Chile Valley. Åtminstone är det värt att låta en viss tid för lunch på en av de strandnära fiskrestauranger. Om du sedan på väg till flygplatsen, bara akta oss för trafiken.

Nomadic by Nature
Nomadic by NatureNairobi
2012-12-26

De flesta inte stanna här och det finns inte mycket resande infrastruktur för att motivera ett stopp. Det finns en enorm lång strand att gå hänga ut men det är kallt, och vattnet kan vara stormigt. Annars finns det några restauranger att hitta, och vissa diskotek att skära upp.

Pablo Jorquera Cortés
Pablo Jorquera Cortés
2016-06-13

Mycket bra

Ignacia Forttes
Ignacia ForttesLa Serena
2015-03-27

En vacker plats

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 833 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i La Serena är februari, med ett genomsnitt på 1 120 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i februari förra året var 896 SEK per natt. Det är 3 % lägre än det genomsnittliga priset 925 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I La Serena är den förväntade genomsnittstemperaturen i februari 17,7 °C/63,9 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 21,4 °C/70,5 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 7,5 °C/45,5 °F.
Närmaste flygplatsen för La Serena är La Serena (LSC) (5,11 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Los Andes (28,10 km)

Planera en resa till Chile