Geraldton

20 nov. 201921 nov. 2019

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Geraldton inkluderar The Antonia Way, Promenade Executive Apartments och Waldeck Heights baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Geraldton genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Geraldton

från 786 SEK
från 1 142 SEK

Vad säger resenärer om Geraldton?

9,8
Familjeresenärer
Medlemmars omdömen (6)
Summer Wilms
Summer WilmsFremantle
2013-10-17

Om du kör norrut från Perth längs kusten hittar du en till synes oändlig sträcka av busk avbryts av små städer tills du når den norra gränsen av denna ensamma kontinent. Geraldton är den största (tror jag) av dessa kuststäder. Det är en stad som verkar ha vuxit upp utan att inse det. Den har en lantlig stad känsla men utan landet-town charm. Det är inte en semester destination, men kan vara värt ett stopp. Det finns några ganska fina stränder, inklusive den vackra strandremsan området. Det finns några gulliga boutique-stil butiker och en aning av restauranger. Museet är värt en titt. Så om du gör din väg norrut, överväga att spendera några timmar och en natt här; tillräckligt för att se museet, handla Abrolhos pärlor och promenera strandremsan innan hugg i vissa fish and chips. Även om jag inte har varit där, jag hör bra saker om Abrolhos Islands, där Geraldton är porten.

Deirdre McQuillan
Deirdre McQuillanPerth
2013-10-17

Hem borta från hemma!

Jack
Jack
2017-01-06

Buggy på Chevy .. Slut på safari ..

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
2016-12-17

Small city walkable from the port area. Free internet in several locations along the nice waterfront area and in the town. People were very friendly and helpful. There was a small outside market the day we were there - closes down early.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är augusti, med ett genomsnitt på 798 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Geraldton är oktober, med ett genomsnitt på 1 547 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 823 SEK per natt. Det är 15 % lägre än det genomsnittliga priset 950 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Geraldton är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 20,4 °C/68,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis februari med en genomsnittstemperatur på 32,1 °C/89,8 °F. Den kallaste månaden är augusti, med en genomsnittstemperatur på 8,6 °C/47,5 °F.
Närmaste flygplatsen för Geraldton är Geraldton (GET) (9,33 km).

Planera en resa till Australien