Lubango

28 nov. 201929 nov. 2019

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lubango inkluderar Iu Hotel Lubango och Residencial Dumas baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lubango genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Lubango

från 299 SEK

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är mars, med ett genomsnitt på 349 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lubango är oktober, med ett genomsnitt på 17 564 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i november förra året var 673 SEK per natt. Det är 195 % lägre än det genomsnittliga priset 1 988 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lubango är den förväntade genomsnittstemperaturen i november 14,9 °C/58,7 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis december med en genomsnittstemperatur på 19,8 °C/67,6 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på 4,5 °C/40,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Lubango är Lubango (SDD) (9,37 km).

Planera en resa till Angola

I och omkring Lubango