Lubango

14 apr. 202015 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Lubango inkluderar Iu Hotel Lubango baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Lubango genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är januari, med ett genomsnitt på 299 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Lubango är oktober, med ett genomsnitt på 17 565 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 598 SEK per natt. Det är 608 % lägre än det genomsnittliga priset 4 238 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Lubango är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 9,1 °C/48,5 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis december med en genomsnittstemperatur på 19,8 °C/67,6 °F. Den kallaste månaden är juni, med en genomsnittstemperatur på 4,5 °C/40,1 °F.
Närmaste flygplatsen för Lubango är Lubango (SDD) (9,37 km).

Planera en resa till Angola

I och omkring Lubango