Flygresor från Frankfurt am Main till Federationen Bosnien och Hercegovina

Billiga flyg från Frankfurt am Main till Federationen Bosnien och Hercegovina

Letar du efter billiga biljetter från Frankfurt am Main till Federationen Bosnien och Hercegovina, eller en sista minuten-resa? Hitta de lägsta priserna på enkelbiljetter och tur-och-retur-biljetter här.

Flyg från Frankfurt am Main till Federationen Bosnien och Hercegovina

Beväpna dig med dessa fakta i farten.
Billigaste flyget som hittades1.989 SEK, Sarajevo
Billigaste månaden att flygaseptember
Genomsnittlig flygtid1 tim, 45 min
Billigaste flygplats att flyga frånFrankfurt-Hahn
Populäraste flygbolagetLufthansa

Vanliga frågor

Vi tittade på alla tur och retur-flyg från Frankfurt am Main till Federationen Bosnien och Hercegovina som vi kunde hitta under de kommande 12 månaderna. Det ser ut som att 1.980 SEK är det bästa priset. Detta är bra, jämfört med det genomsnittliga biljettpriset till Federationen Bosnien och Hercegovina på 3.281 SEK.
Den billigaste månaden att flyga från Frankfurt am Main till Sarajevo flygplats är just nu september. Den billigaste månaden att flyga från Frankfurt am Main till Tuzla flygplats är vanligtvis juni. Och den billigaste månaden att flyga från Frankfurt am Main till Mostar flygplats är vanligtvis juli.
Efter att ha kollat i vår flygkalender såg vi att det för närvarande är billigast att flyga från Frankfurt am Main till Federationen Bosnien och Hercegovina den måndag 9 september 2024.
Frankfurt am Main flygplats erbjuder direktflyg till Federationen Bosnien och Hercegovina.
Om du flyger från Frankfurt am Main så är Federationen Bosnien och Hercegovina den billigaste staden att flyga till i Sarajevo. Den billigaste flygplatsen med flyg till Sarajevo är för tillfället Sarajevo.
Den genomsnittliga flygtiden mellan Frankfurt am Main och Federationen Bosnien och Hercegovina är 1 timme och 45 minuter.
Populäraste flygen