Karta

Flyg till Jakarta

Information per mars 2018

Hitta billiga flyg till Jakarta

Använd Skyscanner för att hitta de bästa priserna på flyg till Jakarta. Är du flexibel med när du kan resa bör du prova vårt sökverktyg Hel Månad. På så sätt kan du ta reda på vilka dagar under en specifik månad som är mest prisvärda att flyga på, alternativt vilken månad på året som är billigast för att resa till Jakarta. Håll dig även uppdaterad på ditt utvalda flygs prisutveckling med hjälp av vår Prisagent. Genom att skapa en prisbevakning får du reda på när priset på ditt flyg till Jakarta går upp eller ner.

Flygplatser med direktflyg till Jakarta

Inga flygplatser i Sverige erbjuder i nuläget direktflyg till Jakarta.

Flygbolag som erbjuder flyg till Jakarta

Inga flygbolag flyger direkt från Sverige till Jakarta. Flera flygbolag erbjuder dock flyg till Jakarta med mellanlandning. Här finns en lista över flygbolag som flyger till Jakarta.

Ankomst till Jakarta

Flyg till Jakarta ankommer på Soekarno-Hatta International Airport. Flygplatsen ligger 23 kilometer väster om Jakarta. Taxi är det transportalternativ som rekommenderas. Vill du hellre ta dig fram på egen hand, kan du boka en hyrbil i Jakarta.

Bästa tiden att resa till Jakarta

Perioden mellan juni och september anses vara den bästa för ett besök i Jakarta.

Vädret i Jakarta

Jakarta har ett tropiskt klimat med en årlig medeltemperatur på 26,2 grader. Temperaturen ligger på ungefär samma nivå under hela året.

Saker att se och göra i Jakarta

Indonesiens huvudstad är en av världens folkrikaste städer och har ett stort utbud av shopping, sevärdheter och nöjen. Bland Jakartas populäraste sevärdheter och besöksmål finns nöjesparken Ancol Dreamland, Jakarta History Museum och National Museum of Indonesia.

Läs mer

Indonesiens okända pärlor

Hotell i Jakarta

Med Skyscanner kan du även jämföra och söka efter hotell i Jakarta.

Flexibel med din ankomstflygplats? Sök närliggande flygplatser för att spara mer.

Flygplatser nära Jakarta

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.