Johannesburg

8 apr. 20209 apr. 2020

2 vuxna - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Johannesburg inkluderar 47 On Preston Guesthouse, Alcazaba Lodges och Hotel Galaxy Tower baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Johannesburg genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Hotell med toppbetyg i Johannesburg

från 678 SEK
från 924 SEK
från 3 043 SEK

Vad säger resenärer om Johannesburg?

9,8
Äventyrsresenärer
8,7
Historieälskare
7,8
Friluftsmänniskor
7,5
Affärsresenärer
7,4
Konst & Designälskare
Medlemmars omdömen (105)
Phill (lucky) Smith
Phill (lucky) SmithBangkok
2016-06-30

över natten vistelse såg mycket liten men dess stora mycket stora och spretigt i alla riktningar .. lycka till alla som följer och våga vidare

Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
2016-01-30

Johannesburg har inte en ton att se, men det är en stor hoppa ut punkt. Lion Park (där du kan klappa barn lejon och geparder) och du kan också se Nelson Mandelas sista huset i Johannesburg.

Harold
HaroldBrooklyn
2017-06-27

Sprawling Johannesburg känns lite som Los Angeles med taggtråd och beväpnade vakter för att ersätta de blivande aktörer. De rasåtskillnad och brotts problem i denna stad är påtaglig och obekväma men denna stad har viktiga lärdomar att lära när det gäller rasism, vapenkontroll och urbanisering. Apartheid Museum och Braamfontein var höjdpunkter - vi älskade lördag Neighborgoods marknaden. Det finns också några mycket lyxiga utrymmen på andra sidan av höga murar och taggtråd. Tyvärr fanns det upplopp i Soweto under vårt besök så vi inte kunde se det. Säkerhet är ett stort problem här och en guide rekommenderas, särskilt om du planerar att besöka stadens centrum. Vi fick veta att vi skulle omedelbart riktade om vi promenerade i centrala Johannesburg. Men vi besökte många av de stadsdelar med hög brottslighet utan incident i en bil med hjälp av en lokal guide. Denna stad har en otrolig potential och de områden som framgångsrikt har integrerat är levande och intressant. Tyvärr är risken / belöning för ett besök håller den av min rekommenderade lista men icke-vita förmodligen kan resa mer fritt.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
2017-01-06

Förstå detta, först ut: om du känner någon i Jo'burg som kan visa dig runt, ta dig till den svala fläckar och restauranger och fester, har du en bra tid. Om, å andra sidan, kommer du på egen hand, hittar du förmodligen här denucleated, spretigt stad med sin brotts rids centrum och aggressiv bil kultur ganska obehaglig. Som tur, jag visste någon här, och fann en stad med en super-hip musik och konstscen, bra (och prisvärt) restauranger och några av de bästa festerna på södra halvklotet. Överväga att stanna i Pretoria om du anländer utan en lokal kontakt. Annars dyka och ha roligt i stadsdelar som Rosebank, Green, Sandton, och Oaklands. =)

Vanliga frågor

Den billigaste månaden är april, med ett genomsnitt på 579 SEK per natt. Den dyraste månaden för boende i Johannesburg är juli, med ett genomsnitt på 838 SEK per natt.
Det genomsnittliga hotellpriset i april förra året var 616 SEK per natt. Det är 4 % lägre än det genomsnittliga priset 644 SEK per natt under de senaste 12 månaderna.
I Johannesburg är den förväntade genomsnittstemperaturen i april 16,3 °C/61,3 °F. Den varmaste månaden är vanligtvis januari med en genomsnittstemperatur på 26,3 °C/79,3 °F. Den kallaste månaden är juli, med en genomsnittstemperatur på 2,9 °C/37,2 °F.
Närmaste flygplatsen för Johannesburg är Johannesburg Randgermiston (QRA) (11,21 km). Övriga närmaste flygplatser inkluderar: Johannesburg OR Tambo (21,71 km) Lanseria (32,57 km) Pretoria Wonderboom Apt. (63,69 km)

Planera en resa till Sydafrika