Wellington

17 dec. 201818 dec. 2018

2 gäster - 1 rum

Behöver du inspiration för att hitta boende? Topprankade billiga hotell i Wellington inkluderar Astelia Apartment Hotel, Quest on Thorndon och West Plaza Hotel baserat på användaromdömen. Skyscanner Hotels är ett snabbt, gratis och enkelt sätt att organisera din vistelse. Med några få klick kan du enkelt söka, jämföra och boka ditt boende i Wellington genom att klicka dig fram direkt till hotellet eller resebyråns webbplats. Inga avgifter tillkommer för din vistelse när du bokar med oss. För att komma igång anger du bara dina önskade resedatum i sökrutan ovan och låter oss hitta billiga hotellerbjudanden åt dig. Alternativt kan du välja hotellalternativ ovan.

Vad säger resenärer om Wellington?

9,8
Hipsters
9,1
Konst & Designälskare
9,1
Backpackers
6,8
Matälskare
6,8
Lyxresenärer
Medlemmars omdömen (62)
Dennis farr
Dennis farr
2016-01-18

Blåsigt .... blåsigt ... och gissa vad blåsigt. Det är det som gör det så bra. När du skratta åt dig själv kan du njuta av allt som denna stad kan erbjuda.

tcoll
tcollCardiff
2015-03-30

Wellington har varit min favoritstad i Nya Zeeland överlägset. Jag tänkte på det som en mini Melbourne, med en sval, eklektisk vibe som inte försöker hårt. Det har alla kännetecken för en stor stad - aktiva och levande gångvägar

Becky Mahan
Becky MahanSan Diego
2014-10-28

Funky, eklektisk, och bara vanlig cool. Wellington har en bohemisk atmosfär som jives med det strandnära atmosfär, vilket gör det verka som avkomman av San Francisco och San Diego. Definitivt värd kallaste lite kapital i världen titeln.

Nicole LaBarge
Nicole LaBargeWellington
2014-09-12

Hade vinnaren av Burger Wellington konkurrens idag på Charley Nobles. Yum!

Planera en resa till Nya Zeeland