Jämför och spara på hotell i Wellington

Tyvärr, Vi stöder inte vistelser längre än 30 nätter.

Utforska vår karta för att hitta ditt perfekta hotell i Wellington

Använd vår karta för att hitta hotell nära Wellington eller sevärdheter som du vill besöka.

Populära hotell i Wellington. Läs gästernas omdömen

Känn dig säker på att du har bokat den perfekta vistelsen. Läs riktiga gästomdömen innan du bokar.

Se fler hotell

Hotell i Wellington - jämför billiga hotell i Wellington

Huvudstad på Nya Zeeland, men så mycket mer än så! Wellington är inte rent fysiskt den största  staden i Nya Zeeland, men däremot - enligt många - den trevligaste. På många sätt är Wellington den perfekta staden för en cityweekend, höga skyskrapor, mysiga och hippa caféer, mycket urban konst och trevliga hamnstråk. På andra sätt är det ett fantastiskt resmål för den som älskar naturen och unika landskap - Wellington ligger bara en dagstur ifrån landskapen där Sagan om Ringen och liknande episka äventyrsfilmer spelats in. Hisnande höjder och gröna sagokullar med andra ord. Sugen på att bo på hotell i Wellington på Nya Zeeland? Här finns goda chanser att hitta ett hotell i en av Wellingtons alla skyskrapor, både fyrstjärniga hotell eller däromkring. För den som föredrar motell finns det lika goda boendechanser där, och i Wellington kan du även hyra privata boenden om du vill bo mer självständigt. 

Var ska man bo i Wellington? 

Bo nära takbarer och museer 

Oavsett var du bor i Wellington finns det alltid något att göra, men för den som vill ha extra nära till en av stadens mest hippa men ändå gemytliga takbarer, trevliga promenadstråk, flera gallerier och museer, är kvarteren kring Te Aro det rätta. Här har du nära till allt detta och mycket mer. Skulle du bli nyfiken på andra delar av Wellington, går det lätt att ta sig runt i staden och även utanför cityområdet med pendeltåg eller sk ”Cable Cars” en slags linbana eller spårvagn som trafikerar stora delar av Wellington. I dessa Te Aros kvarter (även kända som kvarteren nära Te Papa Tongareva - The Museum of New Zeeland) i Wellington finns hotell, motell och även hostel i mycket varierande prisklasser att hyra in sig hos. Något för alla plånböcker helt enkelt!  

Bo i Miramar - aka Wollywood

Miramar är stadsdelen i Wellington som fått ett enormt uppsving av turism i och med de fantastiska miljöerna som använts som inspelningsplatser till många episka sagofilmer de senaste åren. Missa för all del inte ett besök i The Weta Workshop med tillhörande ”Cave/shop”. Här kan du få guidade turer med tema i lanskapen omkring oss och hur dessa använts i olika filmer, samt se rekvisita och unika samlarföremål från filmerna. I området kring Miramar i Wellington finns hotell och vandrarhem i massvis med olika prisklasser, från trestjärniga och uppåt. ”Wollywood” som Wellington nu skämtsamt kallas, är en perfekt plats att bo på för dig som är sago- eller filmintresserad, samtidigt som du har nära till resten av Wellington bara en promenad eller kort kollektivresa bort! 

Flyg till Wellington

Känns sagoskogarna alldeles för långt borta? Kom närmare sagan, hitta ditt flyg till Wellington via Skyscanner!

Informationen på sidan är från Januari 2018